Här har ni, här får ni!

Som ni har sätt har jag inte bloggat på någon vecka sådär, men det är inte alltid man har tid, men försöker blogga när jag väl kommer på något att skriva om. Och just nu känns det som att jag har jävligt mycket att dela med mig.

Min helg var helt okej, på fredagen var min bror och hans fru över på middag hos oss. Mamma hade köpt thaimat och det var riktigt gott, blev liksom en naturlig törst av det ;). Sedan på kvällen kom ju dagens höjdpunkt "Så skall det låta", grymt program, fast denna fredagen var lite tam tkr jag, bara massa lugna låtar. Programets höjdpunkt var när sångaren i hammerfall(vet inte vad han heter) sjöng Metallicas låt Enter sandman, då mådde jag bra.
Sedan på kvällen lirade vi lite spela, ni behöver inte fråga vem vinnaren var :)  Vi spelade yatzy och geni!

På lördagen åkte morsan o farsan till tyskland, m.a.o jag hade huset för mig själv, och när man har den friheten ja då blir det öl till fotbollen direkt klockan kvart i 2 med arsenal-Liverpool, matchen slutade 1-1,
Kvällen blev tam som fan, skulle dragit ut till stan, men den person som skulle höra av sig gjorde INTE det, då blev det så.

Söndag och kvalmatch, dags för bk Heid mot aik, kval till allsvenskan. Det spelas två matchen, en hemma och en borta, så plussar man ihop målen och det laget som gjort mest mål på dessa två matcher vinner då en plats i allsvenskan. Och jag må säga att jag har nog aldrig sett ett så taggat BK som inför denna matchen, och vilket spel dem spelade, dem totalt krossade aik med hela 35-23, jag har aldrig sett BK spela så bra på hela säsongen, grymt gubbar!

Måndag och dags för skolan, jag har nu historia i 8 veckor och det känns sådär kul, är ändå lite intresserad men det kommer bli mycket plugg. Denna veckan skall vi göra ett arbete som korståg som skall presenteras på fredag, kanske inte det roligt, men jag gick hemma kanske en timma efter lektionen började, vi sa att vi jobbar hemma istället för vi skall bara skaffa info.
Men istället när jag kom hem rensade igenom alla papper i mitt rum, visst låter det trist men jävlar vad roliga saker jag hittade. När jag slutade i 9an så gjorde man "Min personliga högstadiebok" där man skrev om sig själv från 6-9, och även kommenterade hur det var att sluta och mina minnen osv.
Sedan hade jag även kommenterat alla i min klass med ett litet rim, vilket jag inte hade kommit ihåg, och då hade jag skriver såhär om markus "Markus som hock gillar, men ibland undrar vad Hardy nilsson dillar" HAHA, och jag satt säkert i 10 minuter och bara skratt år det, det var på den tiden man hade humor och roligt i skolan.

Tisdag är det idag och jag hade gått runt laddad hela dagen, men då undra ni säkert, vad är det för idiot som går runt och laddar hela tiden, JO då skall jag berätta för er det är dags för Champions League kvartsfinal mellan Liverpool-arsenal match 2/2 och förra matchen slutade 1-1, vilket är ett bra utgångsläge för Liv'pool!
Själv tror jag att liverpool vinner med 1-0, mål av F.Torres så klart !
För er som inte fattar något av vad jag skriver kolla då klockan kvart i 9 på kanal TV6! Då kommer ni fatta, ha det gött, glöm inte att kolla nu!

Sunshine

Goddag torsdag och äntligen en dag som man vaknar upp med mindre förkylning än dagarna innan. Idag börja vi med nytt ämne i skolan och det var idrott&hälsa med J.Bäckström. Och det var faktiskt riktigt roligt, det var ungefär som när man hade gympa när man gick i högstadiet, riktigt underhållande faktiskt =)
Började vi halv 10 och slutade vid halv 12, sedan slutade vi, hur skönt som helst.

Och när jag kom ut så kände hur jäkla skönt det var, blå himmel och solen lyste upp allting, och jag fick en sådan där god härlig sommarkänsla i hela kroppen. Så när jag kom hem tog jag av mig mina jeans och satte på mig ett par shorts :) och inte kort efter det satte jag mig faktiskte ute i solen och solade lite, och det kändes så jävla skönt, jag vill ha sommar nu!

Imorn är det fredag då kommer min bror och hans fru över och äter middag med oss, mycket trevligt. Sedan är jag ensam hemma på lördag, så om någon är ledig så är det bara att höra av sig till mig :)  Ha en fortsatt trevligt afton allihopa :)

1 April ni vet !

Idag vart det en ny månad, och gud vad skönt det var. Idag hade vi 1 grader ett tag =) fyfan vad skönt, hoppas att våren är påväg nu, på riktigt, och bort med all snö!
Själv så var jag på löplabbet och hämtade mina inlägg som jag skall ha i skorna, och samtidigt köpte jag nya löpar skor som kommer att behövas nu för ute säsongen. Sedan körde jag bil med farsan hem, för att hämta min morsa och min morfar för att åka ner till Ikea och kolla lite. själv tittade jag på en ny säng som jag troligtvis skall köpa, den är 140x200 :)  Större plats äntigen, min säng nu är så liten.
Och ikväll är det Champions league som jag självklart skall titta på, men den stora matchen är inte förän imorn då liverpool möter arsenal i london!
Annars ha en bra kväll, kolla gärna på fotbollen :)

RSS 2.0