Free Fallin

Nu var det ett tag sedan jag skrev på min blogg, om man bortser från spotify inlägget. Och jag kände att det var dags nu igen, lätta hjärtat från något jag egentligen inte vet vad det är. Men det är väl ungefär så min blogg funkar, även om ingen läser den så känns det bra att få det sagt på något sätt, konstigt men sant.

Nu efter studenten så har jag fortfarande ingenaning vad jag vill göra med mitt liv, absolut ingenaning. Mina betyger suger så jag kommer nog inte in på någon polishögskola eller något annat om jag vill plugga vidare, och jobb finns det ju inte så fruktansvärt många av, om man inte vidare utbildar sig? - Ja, och om man inte kommer in, så blir det väl något pissejobb säkert.

Men just nu trotts allt är mitt ganska mycket på topp, beroende på mestadels två personer skulle jag tro, och jag ska så småning om berätta vilka det är. Man kan ju lugnt säga att tennis binder mig samman dessa dagar, tänk att en sport kan få en att må bra, visst är underligt, men så jävla roligt.
Ida lilla, grymt skön tjej som är en talang inom tennis, verkligen, hon har det där lilla extra det ser man verkligen direkt, hennes vilja är obetalbar.
Och så klart min bror, Mats. Det är svårt att tro att vi är så bra vänner som vi är, för när vi var små så umgicks vi inte, mycket beroende på att han är 5,5 år äldre än mig, så att vi ses ett par gånger varje vecka är så jävla guld värt för mig, tack som fan!

Fixa pass och bankkort imorn, för sedan bär det av till Slovenien, Österrike och Bosnien, underbart kul ska det bli, godnatt!

RSS 2.0