Snacka om handbollsvecka

Ja, som vanligt tänker ni, ofcourse säger jag, handbollsvecka varje vecka, javisst så är det men just nu är det hur mycket som helst!
Det börja idag med match mot Nord/möndal, otroligt seg start av oss, spelade i kulturhuset hala hall, men vi gick vinnande ur striden med 21-20. Själv blev man 8 måls skytt, kände bra faktiskt =)
Och så spelade Sverige mot Spanien, en otroligt jämn kamp som svenskarna vann med ett fantastiskt avgörade mål. Det står 26-26, Spanien har anfall, det är 11 sekunder kvar, och vinst för Sverige finns egentligen inte på kartan. Domarn blåser igång, den spanska spelare hoppar upp och skjuter, Tomas Svensson gör en perfekt räddning och får den nästan direkt i händer, Källman har sprungit på kontring, Tomas kastar ett långkast till Källman, Källman helt fri med öppet mål för Spanien har tagit in en extra spelare och bytt ut målvakten och Sverige vinner med 27-26 helt sanslöst. Då det blir en avgörande match mot Tyskland imorgon.

För oss själva har vi match imorn 20:45 i uddevalla, fyfan så segt. Sedan Match både Lördag och Söndag. Vi har fyra matcher på 5 dagar, hyffsat intensivt eller? Somfan, men Handboll är roligt, bara man inte får för mycket så man tröttnar. Men nu ser vi framåt, torsdag imorn och snart helg igen, bara att tugga på!


Kommentarer
Postat av: Soffan :P

Vad duktig du är Daniel ;)

2008-02-04 @ 21:25:42
URL: http://WalkAlone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0