Matchen

Dagens match gick åt helvete rent ut sagt, vi spelade som flickor (inget illa menat) men vi kunde fast inte ens passa, hur fan skall vi kunna spela handboll då. Vårt försvarsspel läckte åt alla håll, det kom mål från högerkanten, vänsterkanten, linjen och genombrott och skott utifrån, vi spelade så jävla dåligt. Lätt säsongens sämsta match, om inte kanske genomtidernas sämsta, sedan skall vi inte snacka om dem två pajasarna till domare, skelögda båda två, speciellt han med glasögon, han kunde man inte ens prata med utan att han vifta medtvå minuter, man blir så jävla förbannad på efterblivna domare som inte kan handboll på herrjunior elit nivå.
Men nog om detta, bara glömma o träna vidare inför nästa år som är det absolut största målet nu, och så börjar Handbolls EM i Norge, Sverige spelar imorn mot Island klockan 20:15, sändning på 4an kl 19:30.
Andra Matcher är mot Frankrike på Lördag samma tid som på torsdag om jag minns rätt och så har dem med Solvenien på söndag klockan 16:15, hoppas alla sportnördar som mig tittar.
Skola Imorn med ny 8 veckors period, så nu har jag Ledarskap och Engelska B, hoppas det blir bra! Godnatt på er och ha en bra dag!