Handbollsdag

Ja, idag börja EM i Norge och jag var riktigt sugen på att se bra handboll, klockan sex ungefär började Frankrike - Slovakien. Frankrike är rankade etta inför denna EM slutspel och Slovakien kanske är ett av dem 3 sämsta lagen i EM. Men underskatta skall man aldrig, Slovenien stod upp som bara den, inte ett lika bra handbollslag, men intällning som var till duga. Men Frankrike drog det längsta stråt tillslut genom att göra 32-31 på skraff i sista halv minuten av matchen.
Nu till en annan match Sverige - Island, en otroligt viktig inledningsmatch på detta EM. Denna matchen hade det snackats om långt, långt innan EM startade, för Island slog ut Sverige i VM-kvalet till Tyskland 2006, så ett revansh sluget Sverige kom in på planen.
Men matchen startade nervit från båda hållen, och Sverige försvarsspel är lysande hela matchen igenom, dem släpper endast 19 mål på hela matchen vilket är riktigt, riktigt bra. Matchen slutade 24-19 till Sverige och Tomas Svensson briljerade i målet med 48% i räddningsprocent, enormt mäktigt.
Och nu siktar vi mot lördagens match mot Frankrike som början kl 20:00 en vinst behövs där!

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJA KROATIEN!

2008-01-18 @ 13:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0